Het facilitaire zintuig is de basis om onze
medewerkers op te leiden tot schoonmaakmedewerker 3.0

Facilitaire diensten

Onze medewerkers worden opgeleid zodat zij over een facilitair zintuig beschikken. Hierdoor zijn zij in staat om mee te denken over zaken binnen zijn of haar specialisme maar ook andere onderdelen van het facilitair werkveld.

Denk hierbij aan het melden van storingen en mankementen aan uw pand of oplossingen om dagelijkse vervuilingen te verminderen. Ook kunnen wij in overleg met u, onze medewerkers opleiden om andere facilitaire taken op zich te nemen. Het feit dat onze medewerkers al dagelijks aanwezig zijn in het pand geeft het voordeel dat;

  • Er een grote flexibiliteit is tussen de verschillende facilitaire diensten.
  • Het financieel aantrekkelijk wordt om ook andere diensten volledig of gedeeltelijk uit te besteden.

Deelgebieden
Wij kunnen u naast de schoonmaakdienstverlening ook ontzorgen op de volgende deelgebieden:

In overleg met u kunnen wij verschillende concepten binnen de catering vormgeven:

  • Bedrijfscatering
  • Automatencatering
  • Vergaderservice

Koffie is voor werknemers de normaalste zaak van de wereld, Het rondje met de ouderwetste koffiepot heeft plaats gemaakt voor pantry’s of koffiecorners met uitgebreide koffieautomaten. Onze medewerkers nemen de zorg van deze faciliteiten compleet over:

  • Het reinigen van de koffieautomaten
  • Het bijvullen en bestellen van koffie, thee en toebehoren

Het groen rondom uw pand draagt bij aan een professionele uitstraling mits het goed wordt onderhouden. Wij zijn instaat om zowel het periodieke snoeiwerk aan beplanting en bomen uit te voeren, als het dagelijks/wekelijks verwijderen van zwerfafval, afgevallen bladeren en onkruid.

Gedurende de wintermaanden dragen onze medewerkers zorg voor de veiligheid en het comfort van uw medewerkers en klanten doormiddel van sneeuwruimen en gladheidbestrijding.