Wij zijn niet de grote jongens uit de branche,
maar de partij die weet dat het beter kan

Over HvH Cleaning & Facilities

Wij zijn niet de grote jongens uit de branche. Wij zijn de partij die weet dat het anders kan. Niet door luid te zijn, maar door de expert te zijn die gelooft in het veranderen van de markt.

HvH wil een innovatieve partij zijn die zich onderscheid met goed werkgeverschap en een klantgerichte aanpak. Onze missie is om een duurzame relatie aan te gaan, waarbij de klant en de schoonmaakmedewerker centraal staan. Door een optimale afstemming tussen type opdrachtgever en het type medewerker kunnen wij een hoge mate van betrokkenheid garanderen. Dit is de basisfilosofie voor een kwalitatief goede dienstverlening.

Duurzaamheid

Onze aarde
Binnen HvH Cleaning & Facilities zijn wij trots dat in 2019, 80% van de schoonmaakmiddelen die wij gebruiken cradle-to-cradle gecertificeerd zijn. Met als doel om in 2021 uitsluitend gebruik te maken van schoonmaakmiddelen met het cradle-to-cradle keurmerk.

Daarnaast zijn alle werkkarren en schoonmaakmachines die wij tot op heden gebruiken gereviseerd. En op deze manier geven wij deze machines een tweede leven.

De mens
HvH Cleaning & Facilities is ontstaan naar aanleiding van slechte ervaringen binnen de reguliere schoonmaakbranche. Een branche waar medewerkers vaak de dupe zijn van marktwerking tussen concurrenten binnen de schoonmaakbranche en het feit dat schoonmaak voor bedrijven vaak een sluitpost blijft.

De grootste problemen die hier uit voortkomen zijn slechte arbeidsvoorwaarden en geringe doorgroeimogelijkheden voor de medewerkers. Hierdoor verlaten veel kwalitatief goede medewerkers deze branche, hier wil HvH Cleaning & Facilities verandering in aanbrengen.

Om deze redenen is het bedrijf gestart, waar de kracht van de medewerker zo optimaal mogelijk wordt benut. Wij bieden onze medewerkers:

  • Duurzame arbeidsplekken
  • Eerlijke beloning tegen acceptabele werkdruk
  • Zinvolle arbeidsplek in plaats van noodzaak
  • Een werkplek waar zij gezien worden als mens en niet als arbeidsmiddel

Met het doel om uw facilitaire organisatie op een duurzame wijze naar een hoger level te tillen!