HvH Cleaning & Facilities lanceert concept op basis van Pay per Use.

HvH Cleaning & Facilities lanceert concept op basis van Pay per Use.

Kortgezegd: de gebruiker betaald voor wat hij gebruikt!

Het thuiswerken is sinds de uitbraak van covid-19 HOT TOPIC! Experts verwachten dan ook dat na deze pandemie het thuiswerken een grotere rol zal gaan spelen in zowel onze samenleving als in uw organisatie.

Met ons nieuwe model kunnen wij de schoonmaakdienstverlening zo inrichten dat de schoonmaakkosten meebewegen met de bezetting van het pand. Hierdoor maken wij voor onze opdrachtgevers het verschil op de deelgebieden: kostenbeheersing, contante kwaliteit en flexibiliteit.

Onwetendheid was lange tijd een grote beperking in ons vakgebied. Inmiddels kunnen wij doormiddel van data de schoonmaak plannen op basis van feiten, in plaats van gevoel. De nieuwste gebouwen beschikken over slimme sensoren die bezoekersstromen kunnen monitoren, zeepdispensers die aangeven als deze bijgevuld moeten worden, enzovoorts. In de praktijk blijkt echter dat deze technieken nog weinig worden toegepast in gebouwen. Wij hebben dan ook een manier gevonden om toch inzicht te krijgen in deze data maar dan met een investering van enkele euro’s per werkplek of ruimte. Deze data word gekoppeld aan onze software, waardoor de schoon te maken ruimtes of werkplekken worden ingepland om schoon te maken.

Op deze manier hoeft u niet meer te betalen voor de schoonmaak van ruimtes of werkplekken die niet zijn gebruikt.

Door ons unieke concept van “Schoonmaakmedewerker 3.0” , waarbij onze medewerkers niet alleen verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak maar ook het groenonderhoud en de catering kunnen wij als dienstverlener meebewegen met de bezetting van het pand. Tevens draagt dit bij aan de duurzaamheid van uw organisatie ,omdat er in plaats van 3 dienstverleners maar 1 dienstverlener ter plaatsen komt. En kan de data worden gebruikt om de inkoop van de catering te bepalen, waardoor derving nog verder geminimaliseerd kan worden.

Share this post